HAPRO ZONNEBANKEN

Om u te helpen bij het maken van uw keuze hebben wij onderstaand de verschillende Hapro modellen voor u samengevat. Wij gaan er vanuit dat u op deze wijze het juiste model kunt bepalen. Mocht u specifieke vragen hebben ten aanzien van ons Hapro zonnebanken assortiment dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice. 

HAPRO TOPAZ

De Hapro Topaz is dé multifunctionele zonnebank uit het Home Tanning assortiment die door zijn compactheid en flexibiliteit bijna overal geplaatst kan worden. De 24 bruiningslampen (combi versie) of 10 of 12 (verticale versie) zorgen voor een perfecte bruining.

De Topaz is ook verkrijgbaar in een versie met een speciale gezichtsbruiner om dit deel van het lichaam een extra accent te geven. De bruiningslampen zijn afgeschermd door een UV-doorlatende acrylplaat.

Flexibel en ruimtebesparend
De Hapro Topaz is een favoriet apparaat voor iedere wellness beleving in eigen huis. Het is een stijlvol instapmodel met een verrassend goede prijs/kwaliteitverhouding en geschikt voor iedereen die op zoek is naar een compacte en comfortabele zonnebank of een flexibele, ruimtebesparende zonnehemel.

Er zijn twee varianten: een bruiningstunnel en een zonnehemel op verticaal kantelsysteem. De stijlvolle designdetails van beide zonnebanken benadrukken de kwaliteit en passen goed in elk interieur.

DE HAPRO TOPAZ V ZONNEHEMELS

De zonnehemel variant van de Topaz blink uit in flexibiliteit dankzij een verticaal kantel-systeem. Hierdoor kunt u als zonaanbidder zittend, liggend of staand genieten van de warme zonnestralen. Na gebruik kantelt u het ruimtebesparende apparaat gemakkelijk en zet u het weer weg. Mooi bruin wordt u in ieder geval dankzij de 10 of 12 bruiningslampen met optioneel een 300W hogedruk gezichtsbruiner. Een analoge timer zorgt ervoor dat uw zonnesessie de juiste duur heeft voor uw huidtype. De beschermende acrylplaat zorgt bovendien voor optimale veiligheid en comfort.

DE HAPRO TOPAZ COMBI ZONNEBANKEN

De bruiningstunnel van de Topaz Combi is uiterst compact zonder op comfort in te hoeven leveren. Met 24 bruiningslampen bruint u efficiënt aan twee zijden tegelijk. De Topaz 24/1 Combi zorgt daarnaast voor een extra bruiningsaccent dankzij de speciale gezichtsbruiner. De Hapro Topaz heeft een analoge timer. Deze analoge timer zorgt ervoor dat de zonnesessie de juiste duur heeft voor ‘uw’ huidtype.

HAPRO JADE

Pure wellness
Bent u op zoek naar pure wellness voor thuis? Dan past de Hapro Jade perfect bij u! De kwalitatief hoogwaardige materialen, de elegante kleurstelling in het design en het maximale comfort tijdens het zonnen, maken van deze prachtige zonnebank letterlijk het zonnetje in huis. De zorg en kennis die in het ontwerp, de productie en de afwerking is gestopt, straalt van dit ruime zonneapparaat. Door de zorgvuldige positie van de lampen in de sterk gebogen hemel, biedt de Jade u als zonaanbidder een mooi egaal bruine teint. De heerlijke warme zonnestralen bereiken dankzij het ergonomische design de zijkanten van het lichaam, waardoor u rondom een zomers kleurtje opbouwt

DE HAPRO JADE T ZONNEHEMELS

De Hapro Jade T zonnehemel is verkrijgbaar in twee comfortabele varianten, waardoor er altijd een versie is die binnen uw beschikbare ruimte en budget past. De 12 bruiningslampen tellende Jade zorgt voor een heerlijk zonnebad op uw eigen matras of bank. De Jade combi telt 24 bruiningslampen en heeft een comfortabel breed ligvlak, waarbij u tegelijk de voor en de achterkant van uw lichaam bruint. Dankzij de juiste afstelling van de lampen, optimaal strip reflectiesysteem (SRS) en de doordachte hoek die in het stalen frame is gemaakt, weet u zeker dat u het gewenste bruiningsresultaat op kwalitatieve en prettige wijze behaalt.

Ervaar comfort en wellness als nooit tevoren
Het dubbel scharnierend gasveersysteem van de Hapro Jade T zorgt ervoor dat u als zonaanbidder – bijvoorbeeld comfortabel liggend op uw eigen matras –de meest efficiënte afstand heeft tot de 12 bruiningslampen. Tevens zorgt dit kantelsysteem ervoor dat u de zonnehemel eenvoudig naar u toe of van u af beweegt. De 12 bruiningslampen blijven met dit luxe statief altijd horizontaal en op de ideale afstand van uw lichaam. Het speciale SRS reflectiesysteem zorgt daarnaast voor extra bruiningsresultaat en optioneel verhoogt u het zoncomfort met een lichaamskoeler. Na gebruik zet u de zonnehemel weer eenvoudig in de ruimtebesparende rustpositie. De analoge timer zorgt dat de zonnesessie precies de juiste duur heeft voor uw huidtype.

De Jade 12/1 T heeft een speciale 400 Watt hogedruklamp voor een extra bruiningsaccent van het gezicht dankzij het directe pigmentatieresultaat. De speciale lamp levert bovendien een comfortabele infrarood warmte, hetgeen de doorbloeding van de huid stimuleert waardoor deze nog beter bruint. De Jade 12 T Lc heeft speciale lagedruklampen met een geïntegreerde gezichtbruiner (roze gedeelte in de lamp). Hierdoor vergroot u het bruiningsresultaat bij het gezicht, zonder extra warmteontwikkeling. Ook voor het onderhoud is er aan u als gebruiker gedacht, waardoor u met een gemakkelijk clickstrip-functie de zonnebank acrylplaten en de lampen reinigt.

De hapro jade combi zonnebanken

De Hapro Jade zonnebank zorgt met haar 24 bruiningslampen voor een uiterst rustgevende bruiningssessie en een buitengewoon mooie en natuurlijke bruine teint.  Deze zonnebanken zijn vernoemd naar de edelsteen “jade”, en ze staan in het algemeen bekend om hun geavanceerde technologie, comfortabele ontwerp en effectieve bruiningsresultaten. 

De Hapro Jade zonnebank laat u Lekker genieten van comfort, wellness en geeft u een mooie frisse bruine teint. De Hapro Jade zonnebanken zijn vervaardigd van kwalitatief hoogwaardige materialen met perfecte afwerking in een elegante kleurstelling. Ons assortiment Hapro Jade zonnebanken bestaat uit een Hapro Jade 24C zonnebank zonder gezichtsbruiner en een Hapro Jade 24 LC zonnebank met geïntegreerde gezichtsbruiner. De Hapro Jade zonnebanken hebben een breed ligvlak en daardoor een groot bruiningsoppervlak. De zorgvuldig gekozen positie van de lampen  in de sterk gebogen hemel van de Hapro Jade zonnebank zorgen voor een optimale bruining.

De zonnebank Jade 24 C is voorzien van 24 bruiningslampen van 100W.

De zonnebank Jade 24 C LC is voorzien van 18 bruiningslampen van 100W én 6 bruiningslampen van 100W waarin aan het hoofdeinde een gezichtsbruiner is geïntegreerd. Deze roze delen van de lamp vergroten het bruiningsresultaat in het gezicht, zonder extra warmteontwikkeling.

HAPRO ONYX

Een heerlijke luxe zon voor thuis
Een heerlijk luxe zon uit het Hapro Home Tanning assortiment is de Onyx. Naast het zonnige kleurtje dat u op ontspannen wijze krijgt, past de Onyx als stijlvolle aanvulling in ieder interieur. De hoogglans afwerking in Titanium Bronze Metallic in het mooie design met ronde vormen zijn een wellnesstoevoeging voor het oog, naast de wellness voor het lijf waar de Onyx absoluut garant voor staat!

LUXE met hoofdletters
De Hapro Onyx is geproduceerd met hoogwaardige materialen, waardoor de elegante kleurstelling nog beter tot zijn recht komt. Dankzij het ergonomische ontwerp biedt de Onyx maximaal comfort met een ruim ligoppervlak. De Onyx is verkrijgbaar in twee basis uitvoeringen: de zonnehemel Onyx T met 14 bruiningslampen (3 modellen beschikbaar: 14 T, 14/5 T, 14/1 T) en de zonnebank Onyx Combi met 26 bruiningslampen (3 modellen beschikbaar: 26 Combi, 26/5 Combi, 26/1 Combi). Tijdens het zonnen stelt u desgewenst de standaard meegeleverde extra bodycooler in voor nog meer comfort!

DE HAPRO ONYX T ZONNEHEMELS

Het dubbel scharnierend gasveersysteem van de luxe Hapro Onyx T zorgt ervoor dat u als zonaanbidder – bijvoorbeeld comfortabel liggend op uw eigen matras –de meest efficiënte afstand heeft tot de 14 bruiningslampen. Tevens zorgt dit kantelsysteem ervoor dat u de zonnehemel eenvoudig naar u toe of van u af beweegt. De 14 bruiningslampen blijven hierdoor altijd horizontaal en op de ideale afstand van uw lichaam voor het beste bruiningsresultaat. U geniet met een verkoelend briesje van de lichaamsventilator en na de sessie zet u de Onyx T weer eenvoudig terug in de ruimtebesparende rustpositie. U kunt kiezen uit drie lampvarianten in dit model, waardoor u altijd uw optimale bruining ervaart.

Het dubbel scharnierend gasveersysteem van de luxe Hapro Onyx T zorgt ervoor dat u als zonaanbidder – bijvoorbeeld comfortabel liggend op uw eigen matras –de meest efficiënte afstand heeft tot de 14 bruiningslampen. Tevens zorgt dit kantelsysteem ervoor dat u de zonnehemel eenvoudig naar u toe of van u af beweegt. De 14 bruiningslampen blijven hierdoor altijd horizontaal en op de ideale afstand van uw lichaam voor het beste bruiningsresultaat. U geniet met een verkoelend briesje van de lichaamsventilator en na de sessie zet u de Onyx T weer eenvoudig terug in de ruimtebesparende rustpositie. U kunt kiezen uit drie lampvarianten in dit model, waardoor u altijd uw optimale bruining ervaart.

De Onyx 14 T is de standaard versie met 14 bruiningslampen. De Onyx 14/1 T heeft een speciale 400 Watt hogedruklamp voor een extra bruiningsaccent van het gezicht dankzij het directe pigmentatieresultaat. De speciale lamp levert bovendien een comfortabele infrarood warmte, hetgeen de doorbloeding van de huid stimuleert waardoor deze nog beter bruint. De derde variant is de Onyx 14/5 T met vijf speciale spaghettilampjes (25 Watt) voor optimale gezichtsbruining en indirecte pigmentatie door meer UVB. De lampen worden afgeschermd door een UV-doorlatende acrylplaat. De digitale timer zorgt voor de juiste duur van de zonnesessie, toont via het display aan hoe lang de sessie nog duurt en geeft een subtiel wekgeluid enkele seconden voor het einde van de sessie. Ook voor het onderhoud is er aan u als gebruiker gedacht, waardoor u met de gemakkelijk clickstrip-functie en de speciale acryl wipper de acrylplaten en de lampen reinigt.

DE HAPRO ONYX COMBI ZONNEBANKEN

De Hapro Onyx zonnebank zorgt met haar 26 bruiningslampen voor een luxe zonbeleving met een prachtig resultaat. De kwalitatieve binnenzon biedt prettige lichaamskoeling tijdens de zonnesessie. Het speciale reflectiesysteem (SRS) zorgt voor de meest efficiënte benutting van de zonnestralen. Er zijn twee versies van dit luxe model zonnebank (26/1, 26/5).

De Onyx 26/1 combi heeft een speciale 400 Watt hogedruklamp voor een extra bruiningsaccent van het gezicht dankzij het directe pigmentatieresultaat. De speciale lamp levert bovendien een comfortabele infrarood warmte, hetgeen de doorbloeding van de huid stimuleert waardoor deze nog beter bruint. De Onyx 26/5 heeft vijf speciale spagettilampen (25 Watt per lamp) voor optimale gezichtsbruining en indirecte pigmentatie door meer UVB. De digitale timer zorgt voor de juiste duur van de zonnesessie, toont via het display aan hoe lang de sessie nog duurt en geeft een subtiel wekgeluid enkele seconden voor het einde van de sessie. Ook voor het onderhoud is er aan u als gebruiker gedacht, waardoor u met de gemakkelijk clickstrip-functie en speciale acryl wipper de acrylplaten en de lampen reinigt.

hapro collagen sun

De  Hapro Collagen Sun is een van de meest geavanceerde zonnebanken in het assortiment van Hapro. Een top product met dito prestaties. De Hapro Collagen Sun combineert huidverzorging en bruining in een heerlijk luxe wellness ervaring. De zonnebank is uitgerust met Collatan® lampen; een geavanceerde lichttechnologie waarmee huidverzorgingstherapie, door middel van rood licht, en UV licht worden gecombineerd. Dit resulteert in een intensief bruiningsproces met een accent op huidverzorging. Door het rode licht wordt de aanmaak van collageen en elastiene in het lichaam bevorderd. Collageen en elastiene zorgen ervoor dat de huid zachter en elastischer wordt en er dus jonger uitziet.  Bovendien zorgt het UV licht voor een mooie en egale bruine teint. Het beste van twee werelden dus! 

De Collagen Sun 24 is voorzien van 24 Collatan lampen van 100W. De Collagen Sun 26/5 is voorzien van 26 Collatan lampen van 100W. Voor extra huidverzorging in het gezicht is dit model tevens voorzien van 5 speciale Seecret collageen boosters van elk 25W.

LUxura x3 collagen sun

De ultieme combinatie van huidverzorging en bruining gaat perfect samen met professionele zonluxe zoals je die normaal gesproken enkel in de zonnestudio vindt; voor iedereen die ook thuis wil genieten van een luxe, professionele wellnesservaring. Geen bezoekjes meer aan de zonnestudio maar een zonnestudio in uw eigen vertrouwde omgeving, dat is wat de Hapro Luxura X3 Collagen Sun biedt. 

De Luxura X3 Collagen Sun is een apparaat uit de professionele bruiningslijn, maar geschikt gemaakt voor thuisgebruik met dank aan de mogelijkheid om het apparaat aan te sluiten op normale netstroom. Dankzij de Collatan® lampen en het Highbrid filter in de gezichtsbruiner is het een heerlijke bank voor een ultieme wellness ervaring thuis, maar uiteraard is het apparaat ook ideaal voor gebruik in een spa- of beautyomgeving.

 

hapro proline

De Hapro Proline C is hét apparaat voor iedereen die op zoek is naar maximale bruiningsprestaties. De Hapro Proline C is dé professionele zonnebank voor thuisgebruik.  Hapro Proline C en V vormen de perfecte combinatie van een zonnebank met premium klasse op het gebied van luxe, maar met de hanteerbaarheid en gebruiksvriendelijkheid die we kennen uit het thuisassortiment. De Hapro Proline is daarmee uiterst geschikt voor zonnen in een spa- of beautyomgeving, maar is ook perfect wanneer je op zoek bent naar maximale zonluxe voor thuis.

De Proline C is voorzien van 24 bruiningslampen van 100W en 4 bruiningslampen van 80W. Tevens is dit model voorzien van een 400W hogedruk gezichtsbruiner. Deze hogedruklamp voorziet in optimale gezichtsbruining en levert tevens een comfortabele infrarood warmte.

De Proline V Intensive is een zonneapparaat voor staand gebruik. Het is een extra krachtige versie welke voorzien is van 28 bruiningslampen van 160W.