INFORMATIE OVER BEZORGEN

Hieronder vindt u belangrijke informatie ten aanzien van de bezorging van uw bestelling. 

BESTELLING VAN EEN zonnebank of zonnehemel

Bij ons bepaalt u zelf uw aflever- en eventuele installatie dag. Voor het bezorgen en/of installeren van zonnebanken en zonnehemels zal altijd contact met u worden opgenomen om een gewenste dag af te stemmen. U wordt telefonisch gecontacteerd voor het maken van een afspraak.  Zonnebanken worden kosteloos bezorgd en geïnstalleerd. Zonnehemels worden kosteloos bezorgd en tegen een meerprijs van €69,95 eveneens geïnstalleerd

Indien de zonnebank of zonnehemel geïnstalleerd moet worden op de eerste, tweede of zolderverdieping of wanneer u twijfelt over de aanvoerroute binnen uw woning dan verzoeken wij u vriendelijk om dit tijdig aan ons installatie team kenbaar te maken. Zodoende kan er op voorhand een inschatting worden gemaakt of de zonnebank of zonnehemel op de door u gekozen plaats in de woning kan worden geïnstalleerdMocht het installatie team op locatie pas constateren dat de zonnebank of zonnehemel wegens een te krappe doorgang niet op de door u gewenste plaats in de woning kan worden geïnstalleerd dan kunnen er mogelijk kosten in rekening worden gebracht. 

BESTELLING VAN een inkplapbare zonnehemel of gezichtsbruiner

Bij bestellingen van de Hapro Innergize, Mobile Sun of Summer Glow heeft u twee leveropties welke u tijdens de bestelprocedure kunt aanvinken.

Levering de volgende werkdag

Wij bieden u de service om reeds de volgende werkdag – mits voor 15:00 uur besteld – uw bestelling te laten leveren. U dient hiervoor wel op het door onze transporteur aangegeven tijdstip aanwezig te zijn op het door u aangegeven leveringsadres. Houdt u er rekening mee dat bestellingen na 15:00 uur bij het aanvinken van deze aflevermogelijkheid niet de eerstvolgende maar de daaropvolgende werkdag geleverd zullen worden. Voor een indicatie van het leveringstijdstip kunt u de dag voor levering vanaf 21:30 uur op de navolgende website kijken: www.aflevertijdstip.nl.

Levering op een door u te bepalen afleverdag

Bij ons kunt u eveneens zelf uw gewenste afleverdag bepalen. Door het aanvinken van deze optie krijgt u de mogelijkheid om uw levering te laten bezorgen op de dag dat het u schikt. Onze transporteur zal u een mail sturen waarmee u uw afspraak kunt inplannen op een door u te bepalen dag. Mocht het niet lukken om in samenspraak met de transporteur een gewenste afleverdag te bepalen dan verzoeken wij u vriendelijk om contact op te nemen met de klantenservice van HIT. Een van onze medewerkers zal de afspraak dan voor u inplannen bij de transporteur.  Net als bij de optie ‘levering volgende werkdag’ kunt u bij deze leveringsoptie de avond voor levering vanaf 21:30 uur een levertijd indicatie opvragen via de website www.aflevertijdstip.nl

Onderstaand leveringsschema geeft u meer duidelijkheid over wanneer u uw Hapro Innergize, Mobile Sun of Summer Glow mag verwachten. 

Dag van bestelling (vóór 15:00 uur). Klik op het plusje om de leverdag te zien. Let op! Dit geldt alleen bij bestellingen van inklapbare hemels en gezichtsbruiners. 

Uw bestelling zal op dinsdag bij u worden bezorgd.

Uw bestelling zal op woensdag bij u worden bezorgd.

Uw bestelling zal op donderdag bij uw worden bezorgd.

Uw bestelling zal op vrijdag bij u worden bezorgd.

Uw bestelling zal op maandag bij u worden bezorgd. 

Uw bestelling zal op dinsdag bij u worden bezorgd.

Uw bestelling zal op dinsdag bij u worden bezorgd.


AFvoeren van uw oude zonnebank of zonnehemel

Tot slot, bieden wij u (tegen een meerprijs van €69,95) de mogelijkheid om uw oude zonnebank af te laten voeren. Deze zal meegenomen worden doos ons montage team en op de juiste wijze gerecycleerd worden. Zo kunt u direct zorgeloos kunt genieten van uw nieuwe zonnebank of zonnehemel en hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het afvoeren van uw oude apparaat.