Over VDL Hapro

Als dochteronderneming van VDL, geniet Hapro een onbetwistbare reputatie als toonaangevend merk in hoogwaardige zonne- en huidverbeteringsapparatuur.
 
Sinds 1982 heeft Hapro zich gevestigd als een vertrouwde naam, met een focus op innovatie, kwaliteit en duurzaamheid. Zo worden alle producten in Nederland geproduceerd en wordt maar liefst 90% van de grondstoffen teruggewonnen uit regeneratieve productieprocessen. 
 
Laat Hapro uw bruinings- en wellness ervaring naar nieuwe hoogten tillen met betrouwbare en innovatieve producten.

EeN 100% Nederlands merk

Hapro zonnebanken worden in Nederland ontwikkeld en vervaardigd volgens de hoogste eisen op het gebied van veiligheid, kwaliteit, gebruiksgemak, technologie en design. Het continue ontwikkelen van nieuwe succesvolle producten, welke aansluiten bij de laatste trends in de markt en de wensen van de klant, vormen de basis voor het succes van Hapro International. In 2010 heeft Hapro International de productlijnen zonnebanken van Philips overgenomen. De zeer populaire inklpabare apparaten; Innergize en Mobile Sun worden nu door Hapro geproduceerd. Hapro International is uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende bedrijven op de nationale en internationale markt voor zonnebanken.

zonlicht als pure ontspanning

Een ontspannen stukje wellness in uw eigen huis – met een gezonde bruine teint als bonus! Het is wat Hapro als hét zonnebankmerk voor thuis al jarenlang biedt. Met verschillende modellen zonneapparatuur, is er een heerlijke Hapro thuiszon voor iedere ruimte en wens. De stijlvolle zonnebanken uit het Hapro Home Tanning assortiment bieden optimale flexibiliteit en comfort waardoor u in de privacy van uw eigen omgeving een vitale bruine teint bereikt. Na een Hapro minivakantie voelt u zich weer heerlijk opgeladen!

Internationaal merk

Hapro International is 100% dochter van de VDL Groep. De VDL Groep is een internationale, industriële onderneming die zich toelegt op de ontwikkeling, productie en verkoop van halffabricaten, bussen en overige eindproducten. Het is een bundeling van flexibele, zelfstandige bedrijven met elk hun eigen specialisme. De kracht van de VDL Groep zit in de onderlinge samenwerking tussen de bedrijven. Sinds de oprichting in 1953 is de VDL Groep uitgegroeid tot een onderneming met meer dan 10 werkmaatschappijen, verspreid over 19 landen en met ruim 15.000 medewerkers.